Plastics & Graveurs te Delft via MBI overgenomen

Mafa Plastics & Graveurs is een modern en goed georganiseerd hightech ambachtsbedrijf in kunststofspuitgieten en graveren en bestaat al sinds 1960.
Mafa helpt collega ondernemers bij die lastige stap van idee naar echt product. Van productontwikkeling, productie van een matrijs tot het uiteindelijke spuitgieten of graveren, alles gebeurt in eigen huis te Delft en voldoet aan haar hoge kwaliteitsnormen.
ISO 9001 gecertificeerd over het hele traject van ontwerp tot eind product.

Dit mooie bedrijf is onlangs via een MBI traject overgenomen door Johan de Jong, die samenwerkt met de oude eigenaar voor optimale dienstverlening aan de clientèle.

Het bedrijf kent twee soorten activiteiten:

Plastics:

MATRIJZENBOUW

Specialisatie in het ontwerpen en fabriceren van spuitgiet matrijzen. Van het eerste product idee tot het kunststof eindproduct.

SPUITGIETEN

Fabricage van technische kunststofonderdelen voor vele toepassingsgebieden en in alle soorten kunststof en bio-kunststof. In seriegroottes tot vele tienduizenden.

Graveurs:

GRAVEERWEERK

Oplossingen voor graveren in diverse materialen. Denk aan machine tagplates, (reclame)borden, bewegwijzeringsysteem, borden bij gemeentelijke kunstobjecten etc.
Mafa Graveurs beschikt hiervoor over diverse computergestuurde graveermachines en lasergraveermachines.

Blij en vereerd dat ik Johan de Jong tijdens dit prettige traject heb mogen bijstaan. Ook dank aan de voormalige DGA van Mafa Plastics & Graveurs, met wie Johan op een goede en fijne wijze samenwerkt.

Heeft u een idee en zoekt u een professionele partij om van uw idee een product te maken? Zie voor de contactgegevens: https://www.mafa.nl/

Veel succes heren!

Zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op via:

013-5331752
06-57644156
info@schetsadvocatuur.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u weten hoe wij omgaan met uw persoons gegevens? Bekijk onze Privacy Policy.

U zoekt?

Deel dit artikel, kies uw platform!

Bekijk ook de andere artikelen

advocaat Berkel-Enschot

Vraag of afspraak?

Voor vragen of een afspraak kan vrijblijvend contact worden opgenomen via: