Wie helpt Schets Advocatuur?

Schets Advocatuur verleent gespecialiseerde juridische hulp aan ondernemingen, aan ondernemers, aan overheden en aan andere organisaties.

Waarom Schets Advocatuur?

Waarom Schets Advocatuur?

Schets Advocatuur en kruisje-opsom staan voor het oplossen van het vraagstuk van de cliënt. Meedenken. Kennis aanvullen. Toegevoegde waarde leveren. Efficiënt. Betrouwbaar. Integer. No nonsense. 100% inzet. Advocatuur PLUS dus.

Cliënten bevestigen deze toegevoegde waarde. Zie wat vinden cliënten van Schets Advocatuur?

Cliënten komen terug. Schets Advocatuur: een vertrouwd juridisch adviseur.

Wat levert de juridische hulp op?

 • Uw vraagstuk wordt opgelost, op de best mogelijke wijze;
 • U doet relevante kennis op, doordat altijd kennis wordt gedeeld;
 • U wordt ontzorgd en kunt door met uw core business.

Wie helpt Schets Advocatuur?

Schets Advocatuur verleent met kennis en ervaring juridische hulpkruisje-opsom aan ondernemingen, aan ondernemers, aan bestuurders, aan investeerders, aan corporate finance organisaties / adviseurs, aan accountantskantoren en aan andere bedrijven en instellingen.

Waarbij helpt Schets Advocatuur?

 • Bedrijfsovername en deelnemen in andere bedrijven
  Het juridisch begeleiden van de verkoper of de koper bij verkoop – of koop van onderneming of deelneming. Het maken of beoordelen van de benodigde overeenkomsten. Circa 200 deals ervaring.
  Meer informatie over bedrijfsovername en participeren
 • Commerciële contracten voor ondernemingen
  Het opstellen en beoordelen van allerlei soorten overeenkomsten. Bijvoorbeeld algemene voorwaarden, distributieovereenkomst, VOF contract, overeenkomst van opdracht etc. Maatwerk.
  Meer informatie over contracten
 • Vennootschapsrecht
  Aandeelhoudersgeschillen, aandeelhoudersovereenkomsten, bestuurdersaansprakelijkheid, advies rechtsvormen, ontbinding VOF.
  Meer informatie over vennootschapsrecht
 • Huurrecht bedrijfsruimte
  Huurovereenkomsten, indeplaatsstelling huurder, incasso huurachterstand.
  Meer informatie over huurrecht bedrijfsruimte
 • Incasso voor ondernemingen
  Rechtsbijstand bij incasso van vorderingen, verweer voeren tegen schadeclaims. Ook buitengerechtelijke incasso: sommeren / onderhandelen.
  Meer informatie over verbintenissenrecht/incasso
 • Ondernemingsrechtelijke procedures
  Het voeren van rechtszaken op het terrein van het ondernemingsrecht en het huurrecht.
  Zoals dagvaardingsprocedure, kort geding, beslag, hoger beroep, arbitrage.
  Meer informatie over procederen

Enno Schets is lid van:

DCFA Schets Advocatuur

De Dutch Corporate Finance Association (DCFA) is een landelijke vereniging voor financiële professionals en stelt zich ten doel kennis te delen en een netwerk te creëren voor managers en ondernemers uit de zakelijke financiële sector, met Corporate Finance en fusies & overnames als specialisme. Zie voor meer informatie over de DCFA: http://www.dcfa.nl/

De Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) is een beroepsorganisatie van adviseurs op het terrein van het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. De leden van de BOBB delen kennis en ervaring over het bedrijfsovernameproces. Het begeleiden van het proces rondom koop en verkoop is immers een vak, een specialiteit. De specialiteit van de leden van de BOBB. Zie voor meer informatie over de BOBB: https://www.bobb.nl/

Op het gebied van bedrijfsovername is Enno Schets gastauteur op de grootste overnamesite van Nederland, Bedrijventekoop.nl: https://www.bedrijventekoop.nl/

Enno Schets van Schets Advocatuur heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Ondernemingsrecht;
– Huurrecht.

Op grond van deze registratie is Enno Schets van Schets Advocatuur verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Schets Advocatuur wordt gedreven in de vorm van een eenmanszaak, sinds 2009. Er is geen sprake van enig samenwerkingsverband in de zin van de Voda (Verordening op de advocatuur). De overeenkomst van opdracht wordt aangegaan met de eenmanszaak Schets Advocatuur.

advocaat Berkel-Enschot

Vraag of afspraak?

Voor vragen of een afspraak kan vrijblijvend contact worden opgenomen via: