Werken in teamverband

Enno Schets van Schets Advocatuur werkt veelvuldig samen in teamverband, vrijwel dagelijks, zowel bij het tot stand brengen van transacties als bij rechtszaken.

Schets Advocatuur beschikt over een groot netwerk van specialisten, waarmee wordt samengewerkt. Ervaring en kennis zijn hierbij de toverwoorden. We hebben vaak aan één woord genoeg, zodat we snel kunnen schakelen. U wordt ontzorgd en kan blijven ondernemen.

Er wordt bijvoorbeeld samengewerkt met:

  • ervaren transactieadvocaten en met advocaten op het terrein van arbeidsrecht, pensioenrecht, IE recht en bijvoorbeeld het mededingingsrecht;
  • ervaren (financieel) adviseurs van vooraanstaande corporate finance kantoren;
  • ervaren fiscalisten op het terrein van bedrijfsovername en opvolging en met
  • ervaren accountants op het terrein van bedrijfsovername en opvolging.

Het betreft specialisten met wie veelal een jarenlange band is opgebouwd en waarbij over en weer een groot vertrouwen in elkaar bestaat. Door jarenlange ervaring en diepgaande kennis halen we de risico’s en aandachtspunten voor u naar boven en samen met u voeren we de onderhandelingen of rechtszaak.

We werken praktisch en dealgericht. En we zorgen voor regie, volledigheid en overzicht.

In overleg met de cliënt wordt bepaald of en zo ja wie waarvoor en wanneer wordt ingeschakeld. Er wordt gezocht naar de beste oplossing en benodigde kennis voor zijn of haar opdracht.
Daarbij is er sprake van regelmatig onderling vaktechnisch overleg met bedoelde collega’s, om kennis te delen, te sparren en zaken (op anonieme basis) met elkaar te bespreken.

Op deze website www.schetsadvocatuur.nl staat een transactielijst van verkochte en gekochte ondernemingen en participaties, alsmede een pagina met aanbevelingen van cliënten.

Klein en gespecialiseerd is onze kracht. En onze grote betrokkenheid. We zitten vrijwel steeds bij transacties tegenover de grote kantoren. Laat u ook overtuigen door het voordeel van persoonlijke aandacht, ervaring en kennis voor uw transactie of rechtszaak.

Samen sterk!

zie ook – TRANSACTIELIJST
zie ook – AANBEVELINGEN
advocaat Berkel-Enschot

Vraag of afspraak?

Voor vragen of een afspraak kan vrijblijvend contact worden opgenomen via:

CONTACT