advocaat ondernemingsrecht Berkel-Enschot: Schets Advocatuur is advocaat ondernemingsrecht.

Advocaat ondernemingsrecht Berkel-Enschot: heeft u als ondernemer of als onderneming advies of procesbijstand nodig op het terrein van ondernemingsrecht, neem dan gerust contact met Schets Advocatuur op. Een betrouwbaar en ervaren advocaat ondernemingsrecht.

Contract, bedrijfsovername en procederen

Schets advocatuur is u graag van dienst bij juridische aangelegenheden die uw onderneming en haar bedrijfsvoering raken. Pragmatisch en helder, zoals u dat wilt.

Denk aan het beoordelen of opstellen van allerlei soorten overeenkomsten die bedrijven met elkaar aangaan. Wat is belangrijk voor u om te regelen? Hoe formuleren we dat het beste? Hoe krijgt u waar u recht op heeft? Is dat afdwingbaar? Wat wilt u dat wederpartij wel of niet mag doen? Sluit dat contractueel uit. Denk verder aan beperking of uitsluiting van aansprakelijkheid. En ga zo maar door.

Andere specialisaties van Schets Advocatuur zijn:

– de juridische begeleiding van de verkoop van uw bedrijf of de koop van een bedrijf;

– de juridische begeleiding van verkoop of koop van aandelen;

– incasso van uw vorderingen;

– behandeling van zakelijk geschillen;

– bedrijfsmatige (ver)huur.

Meer informatie over deze activiteiten vindt u op deze uitgebreide website.

We luisteren goed naar uw wensen en bedoelingen, analyseren met u wat er moet gebeuren en komen met praktische adviezen en oplossingen waar u verder mee kunt.

Een bewuste focus op ondernemingsrecht

Er zijn vele soorten advocaten. Advocaten die strafrecht doen. Advocaten die familierecht doen. Ieder zijn eigen specialisatie. Er zijn advocaten die “alles” doen. Belangrijk is dat u zich realiseert dat het verkopen van een bedrijf, het maken/beoordelen van een commercieel contract voor uw bedrijf een specialisme is, waarbij langjarige ervaring, kennis en opleiding echt het verschil maakt.

Advocaten die in hun praktijk niet dagelijks bezig zijn met het opstellen van overeenkomsten, maken niet dagelijks dingen mee waarvan zij leren en die kennis vervolgens gebruiken bij het opstellen van volgende overeenkomsten; zij beschikken niet over een uitgebreide databank noch over relevante kennis en ervaring. Het zijn geen specialisten op het terrein van contracteren of bijvoorbeeld bedrijfsovername. Vergelijk het met de huisarts en met de specialist in het ziekenhuis : u laat uw huisarts u toch ook niet opereren?

Advocaat ondernemingsrecht Berkel-Enschot: een vak apart!

Kortom: een vak apart! Relevante kennis en ervaring telt, die je opdoet doordat je vele dossiers op deze terreinen in meer dan 25 jaar hebt behandeld, voor vele grote en kleinere bedrijven in het MKB. Zo zijn er bijvoorbeeld meer dan 100 transacties begeleid op het terrein van bedrijfsovername en participatie in andere bedrijven. Zie daartoe de transactielijst op deze website.

Ook op de andere voornoemde terreinen zijn vele overeenkomsten opgesteld en adviezen aan ondernemers en ondernemingen verstrekt, tot volle tevredenheid van deze cliënten.

En er is grote proceservaring, die weer wordt gebruikt om contracten te verbeteren.

Advocaat ondernemingsrecht Berkel-Enschot: kennis delen!

Kennis wordt daadwerkelijk met cliënten en relaties gedeeld. Ik verwijs u naar de grote hoeveelheid kennisartikelen op het blog van deze website.

Cliënten en relaties stellen het delen van deze kennis bijzonder op prijs.

Wilt u mijn Tips (kennisartikelen) ontvangen, stuur dan een email naar info@schetsadvocatuur.nl

Verder beschikt Schets Advocatuur als advocaat ondernemingsrecht Berkel-Enschot over een grote databank met know how en contracten waaruit kan worden geput. Daardoor hoeft voor sommige overeenkomsten of adviezen niet geheel opnieuw het wiel te worden uitgevonden, doch kan vanuit die know how de beste overeenkomst worden gemaakt of het beste advies worden verstrekt.

Heeft Schets Advocatuur als advocaat ondernemingsrecht Berkel-Enschot bepaalde kennis niet in huis, dan wordt dat eerlijk verteld en is er een goed netwerk aanwezig van collega advocaten en andere deskundigen, die u verder kunnen helpen. U wordt nooit de deur gewezen, er wordt naar een oplossing voor u gezocht.

Advocaat ondernemingsrecht Berkel-Enschot nodig? Bel of mail gerust.

Advocaat ondernemingsrecht: voor vragen over ondernemingsrecht die uw bedrijf aangaan of om een afspraak te maken, kan altijd vrijblijvend worden gebeld of gemaild. De gegevens van Schets Advocatuur zijn:

–          telefoonnummer 013-5331752 of 06-57644156;

–          email: info@schetsadvocatuur.nl

Zie hiertoe ook de contactpagina.

Zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op via:

013-5331752
06-57644156
info@schetsadvocatuur.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u weten hoe wij omgaan met uw persoons gegevens? Bekijk onze Privacy Policy.

U zoekt?

Deel dit artikel, kies uw platform!

Bekijk ook de andere artikelen

advocaat Berkel-Enschot

Vraag of afspraak?

Voor vragen of een afspraak kan vrijblijvend contact worden opgenomen via: