Advocaat verkoop onderneming – niche kantoor op het gebied van bedrijfsovername en participaties

Advocaat verkoop onderneming: Schets Advocatuur is een niche kantoor op het gebied van bedrijfsovername en participaties. Het eigen kantoor bestaat inmiddels meer dan 13 jaar. Enno Schets zelf is sinds 1991 advocaat.

Als advocaat is altijd gewerkt binnen het ondernemingsrecht. Voor ondernemers, ondernemingen, overheid en hun medewerkers of adviseurs. Toegevoegde waarde leveren. Werken in teamverband met je opdrachtgever. Om gezamenlijk tot het best mogelijke resultaat te komen.

Advocaat verkoop bedrijf: Enno Schets houdt zich sinds 1998 dagelijks bezig met de juridische begeleiding van bedrijfsovernames en participaties. En met het opstellen of beoordelen van bijbehorende en andere commerciële overeenkomsten en juridische procedures hierover.

Advocaat bedrijfsovername – ervaring telt!

Ervaring telt bij de juridische begeleiding van bedrijfsovernames. Kennis doe je in dit vakgebied vooral op door veel transacties te begeleiden. In elke verkoop van een onderneming kom je weer andere kwesties tegen die een oplossing behoeven. Die kennis en ervaring sla je op en gebruik je weer ten behoeve van volgende bedrijfsoverdrachten.

Advocaat bij verkoop bedrijf: Enno Schets heeft inmiddels circa 200 MKB (+) ondernemingen juridisch begeleid bij bedrijfsoverdracht. Tot volle tevredenheid. In opdracht van landelijk vooraanstaande corporate finance kantoren, accountantskantoren, ondernemers en ondernemingen zelf.

De transactielijst op deze website geeft een goed beeld van de diverse transacties. En ook van de verscheidenheid daarvan. Zie ook deze pagina.

Advocaat M&A – kennis telt!

Specifieke kennis is opgedaan in de inmiddels circa 200 bedrijfsoverdrachten en participaties. Dit via deze transacties en via veelvuldige studie. Alsmede via het volgen van relevante cursussen en via vaktechnisch overleg met collega’s uit het eigen netwerk met wie wordt samengewerkt. En kennis is en wordt ook opgedaan door over aspecten van bedrijfsovername te schrijven.

Advocaat voor verkoop bedrijf: de kennisbank van Schets Advocatuur bevat meer dan 80 artikelen. Met tips op het terrein van bedrijfsovername en is te vinden op het blog van de website en op Linkedin.

Het blog van Schets Advocatuur bevat tevens artikelen op andere rechtsgebieden. Deze kunnen ook nuttig zijn voor corporate finance kantoren, accountantskantoren, ondernemers en ondernemingen.

Schets Advocatuur beschikt over een omvangrijke kennis- en databank op het terrein van bedrijfsoverdracht en participaties.

Lid van de specialistenvereniging DCFA (Dutch Corporate Finance Assocation). En geassocieerd lid van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB).

Advocaat verkoop onderneming – het netwerk telt!

Enno Schets van Schets Advocatuur werkt als advocaat verkoop onderneming dagelijks in teamverband samen. Met ervaren corporate finance adviseurs en ondernemers. Dit om de gewenste verkoop of koop van de onderneming tot stand te brengen.

Advocaat verkoop onderneming: ook wordt samengewerkt met gespecialiseerde advocaten en fiscalisten op rechtsgebieden waarover voldoende kennis ontbreekt. Denk bijv. aan IE recht, privacy, pensioenrecht, het ontslagrecht alsmede fiscale structuren. Altijd in overleg met de opdrachtgever.

Advocaat verkoop onderneming – betrokkenheid telt!

Betrokkenheid is gegarandeerd. Omdat we weten hoe belangrijk de verkoop van een onderneming is. DGA’s en eigenaren hebben vaak jarenlang keihard gewerkt om de onderneming op te bouwen.

Advocaat verkoop onderneming: verkoop van een onderneming is soms “alsof je afscheid neemt van je kind”. Ondernemers willen hun bedrijf goed overdragen. Maar tegelijkertijd de contracten zodanig hebben geregeld dat ze zoveel mogelijk klaar zijn. Geen problemen achteraf. Schets Advocatuur begrijpt dit en handelt daarnaar.

Zie over bedrijf overnemen ook deze pagina van de KvK.

Persoonlijke dienstverlening telt!

Enno Schets heeft bewust gekozen voor kleinschaligheid. Zodat persoonlijke dienstverlening een gegeven is. Rechtstreeks en direct normaal contact over en weer. Snel schakelen. Direct werken voor en met de klant. Geen dubbele werkzaamheden met medior – en junior advocaten. U houdt de advocaat die de opdracht aanneemt, dat spreekt voor zich!

Advocaat verkoop onderneming: een klein kantoor is geen nadeel. Focus op de klant en op het dossier. De circa 200 MKB (plus) transacties inzake verkoop of koop van ondernemingen of van belangen daarin spreken voor zich. Transacties verricht voor mooie en gezonde MKB (plus) ondernemingen. Met een dealwaarde per deal variërend van enkele honderdduizenden Euro’s tot (tientallen) miljoenen Euro’s. Nationaal en internationaal.

Advocaat verkoop onderneming – redelijke tarief telt!

Geen omzet targets. Een kantoor waar de oplossing centraal staat. Geen duur kantoorpand. Wel representatief en praktisch, ook goed bereikbaar. Hetgeen betekent dat de tarieven voor een advocaat verkoop onderneming met deze ervaring redelijk zijn te noemen. Ook afgezet tegen de tarieven van de advocatenkantoren met wie vrijwel alle deals worden gedaan.

Advocaat verkoop onderneming – de keuze is aan u.

Vele MKB (plus) ondernemers en ondernemingen gingen u voor. Schets Advocatuur werkt normaliter tot aan de lijn Amsterdam – Utrecht. In dit werkgebied zijn vele transacties gedaan, voor verschillende ondernemingen en binnen verschillende branches. Zie de transactielijst.

Een kennismakingsgesprek is altijd mogelijk.

Kwaliteit, ervaring en persoonlijke service, tegen een non grote kantoren tarief.

Heeft u verder vragen over dit onderwerp? Of is er behoefte aan juridische begeleiding bij de verkoop van uw of een bedrijf of bij de aankoop van een bedrijf? Dan ben ik u als advocaat verkoop onderneming graag van dienst!

Berkel-Enschot, 19 september 2016
Auteur van dit artikel © :
mr. Enno Schets
Advocaat
Schets Advocatuur
013-5331752
06-57644156
www.schetsadvocatuur.nl

Zijn er nog vragen?

Neem dan contact met ons op via:

013-5331752
06-57644156
info@schetsadvocatuur.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u weten hoe wij omgaan met uw persoons gegevens? Bekijk onze Privacy Policy.

U zoekt?

Deel dit artikel, kies uw platform!

Bekijk ook de andere artikelen