Fusie en overname advocaat Brabant: kies voor Schets Advocatuur in geval van bedrijfsovername en participatie in andere bedrijven of indien een derde in uw bedrijf wil participeren.

Enno Schets van Schets Advocatuur is meer dan 25 jaar actief met de juridische begeleiding bij bedrijfsovername – en participatie, als daarin ervaren en gespecialiseerde advocaat.

Opdrachtgevers van Schets Advocatuur bij bedrijfsovername – en participatie zijn ondernemers en ondernemingen zelf. Alsmede investeerders, landelijk bekende corporate finance kantoren, overname bemiddelaars en bijvoorbeeld regionale accountantskantoren.

Overname in Brabant: ervaring met juridische begeleiding bij bedrijfsovername en participatie is belangrijk!

In de periode 2019 tot en met 2022 zijn gemiddeld 19 deals per jaar als fusie en overname advocaat begeleid. De dealwaarde varieert van enkele honderdduizenden Euro’s tot boven de 20 miljoen Euro per transactie. Het betreft ook internationale deals met bijvoorbeeld Zwitserse, Engelse, Deense, Canadese en Franse verkopers of kopers.

In totaliteit zijn inmiddels circa 200 bedrijfsovernames en participaties in vele branches begeleid. De transactielijst op deze website geeft een goed beeld van de omvang en soort transacties welke als fusie en overname advocaat Brabant voor opdrachtgevers in Nederland zijn verricht.

Voor aanbevelingen over Enno Schets als overname advocaat betreffende de verrichte transacties inzake bedrijfsovername – en participatie verwijs ik u graag naar de aanbevelingen.

Fusie en overname advocaat Brabant: echt kennis delen!

Op deze website van Schets Advocatuur staan (zie het blog) meer dan 100 artikelen die betrekking hebben op koop en verkoop van bedrijven en op het participeren in bedrijven.

Via deze artikelen wordt als fusie en overname advocaat Brabant echt kennis gedeeld, middels allerlei tips en zaken waarmee men rekening dient te houden als u te maken krijgt met de onderwerpen waarover is geschreven.

Fusie en overname advocaat in Brabant: lid van specialistenverenigingen en auteur over bedrijfsovername

Enno Schets is lid van de Dutch Corporate Finance Association, de DCFA, de vereniging voor financiële professionals binnen de zakelijke financiële sector, met als specialisme fusies en overnames.

Enno Schets is geassocieerd lid van de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht, de BOBB. Dit is een landelijke beroepsorganisatie van adviseurs die zich met bedrijfsoverdracht bezig houden.

Enno Schets is op het terrein van fusies en overnames ook actief met het schrijven van blogs voor Bedrijventekoop.nl.

Bedrijfsovername advocaat Brabant – waarbij kunnen we u helpen: bijvoorbeeld

– Geheimhoudingsovereenkomst
– structuur (ver)koop mede bedenken
– Onderhandelen en meedenken met cliënt en zijn/haar adviseurs (werken in teamverband)
– Intentieovereenkomst
– Activa/passiva transactie
– Koopovereenkomst aandelen
– Participatieovereenkomst/Aandeelhoudersovereenkomst
– Overeenkomst van geldlening
– Zekerheidsrechten: pandrecht, escrow etc.
– Managementovereenkomst
– etc.

Bel ons gerust met een vraag of voor overleg: zie de contactgegevens op deze website.

Bedrijfsovername in Brabant: Schets Advocatuur

Zoekt u een advocaat in fusies en overnames die doet wat hij belooft, met jarenlange ervaring en kennis tegen een non grote kantorentarief, bel of mail dan gerust. Voor de werkwijze kunt u doorklikken naar werkwijze bedrijfsovername.

Fusie of overname in Brabant: kennis maken?

Voor een persoonlijke kennismaking met Enno Schets van Schets Advocatuur kunt u bellen of mailen naar:

– telefoonnummer 013-5331752 of 06-57644156;
– email: info@schetsadvocatuur.nl

Zie verder ook contactpagina.

Juridisch advies bij een bedrijfsovername.

Bel direct: 06-57644156 of vul het formulier in.