Bedrijfsovername KvK: uw eerste oriëntatie

Bedrijfsovername KvK: u zoekt informatie over bedrijfsovername. U kunt dan de website van de KvK raadplegen. De KvK geeft u een eerste indruk van de opties bij bedrijfsovername.

Zie bijvoorbeeld deze pagina inzake bedrijfsovername KvK : Bedrijfsovername, verschillende situaties. Op deze pagina’s wordt uitgelegd op welke manieren je een bedrijf kunt overnemen.

De hoofdpagina van de KvK inzake bedrijfsovername KvK is: Een bedrijf overnemen.
Deze pagina kent een aantal items over bedrijfsovername, zoals een stappenplan, waarde/prijs en financiering.
Goed om een eerste indruk te krijgen van diverse zaken die een rol spelen bij bedrijfsovername.

Bedrijfsovername KvK: de volgende stap

Zoekt u verdieping en een partner bij uw overname? Die u gedurende het hele traject kan begeleiden? Bel gerust naar 06 -57 644 156. Wij helpen u verder. U kunt blijven ondernemen. Essentieel in deze tijden en een zorg minder.

U kunt via de website van de KvK inzake bedrijfsovername KvK op zoek gaan naar de juiste adviseur. Zie de webpagina KvK: hulp bij bedrijfsoverdracht. Op deze webpagina van de KvK staat een mooi overzicht van bedrijfsovername adviseurs, fiscalisten, waarderingsdeskundigen, notarissen en advocaten. Met een link naar de beroepsorganisaties van de diverse beroepsgroepen.

Schets Advocatuur kan u hierbij verder helpen. Voor elk onderdeel van de bedrijfsovername kennen we de juiste adviseur voor u. Natuurlijk bent u degene die beslist. We kunnen u een beknopte lijst van ervaren en deskundige adviseurs doen toekomen. Op het relevante gebieden van corporate finance, fiscaliteit en cijfers. Ook op andere gebieden, indien aan de orde. Denk aan deskundigen op het gebied van IE rechten, privacy of arbeidsrecht.

Samen met u kunnen we als team de bedrijfsovername tot stand brengen. Direct overleg en korte lijnen. Rechtstreeks contact en snel schakelen.

Bedrijfsovername KvK: het belang van goede begeleiding

De KvK benadrukt het belang van een goede overnameadviseur als volgt:

Extern advies is tijdens de aankoop van een onderneming onmisbaar. Een overnamespecialist om als regisseur het hele aankoopproces te stroomlijnen. Je kunt ook een juridisch of financieel expert inschakelen. Deze specialiste helpen je de juiste keuzes te maken. Ook voorkomen zij dat je achteraf te maken krijgt met lijken in de kast, zoals lopende claims of afhandeling van garantiegevallen.”

Begeleiding bij bedrijfsoverdracht is dus echt zinvol. U kunt dit checken bij collega ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht of een bedrijf hebben gekocht.
Of u bekijkt even de aanbevelingen op deze website.

Kennis en ervaring telt bij bedrijfsovername. Zonder deze kennis en ervaring weet u bijvoorbeeld niet wat ontbreekt in de koopovereenkomst.

Bedrijfsovername KvK: voor aanvullende tips zie het blog!

In aanvulling op de KvK website inzake bedrijfsovername KvK verwijs ik u voor nuttige tips inzake bedrijfsovername graag naar het blog van deze website met vele vakinhoudelijke artikelen over bedrijfsovername en participatie.

U kunt de zoekfunctie van de website hanteren. Typ het onderwerp in en dan komen de artikelen in beeld met tips inzake bedrijfsoverdracht waarop is gezocht.

Indien gewenst kan ik u met de juiste adviseurs, klanten of relaties in contact brengen, die u kunnen vertellen wat er bij een bedrijfsovername zoal komt kijken. Sommige transacties duren lang, andere transacties korter, vaak afhankelijk van betrokken partijen en hun adviseurs, de complexiteit etc.

Bedrijfsovername KvK en advies bedrijfsovername: Schets Advocatuur helpt!

Bent u op zoek naar een ervaren adviseur en advies inzake bedrijfsovername? Inmiddels ben ik circa 30 jaar advocaat, waarvan meer dan 20 jaar dagelijks bezig met bedrijfsovernames en participaties. En heb sindsdien een omvangrijk en goed netwerk van betrouwbare adviseurs opgebouwd.

Indien het niet uw dagelijkse routine is om een bedrijf te kopen of om uw bedrijf te verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsovername KvK – lid DCFA en BOBB

Op de website van de KvK (Hulp bij bedrijfsoverdracht) wordt o.a. de beroepsorganisatie BOBB genoemd. Mr. Enno Schets is geassocieerd lid van deze BOBB (hetgeen staat voor: Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht). De BOBB is aldus een beroepsorganisatie van adviseurs die zich bezig houden met het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. Check de Linkedin pagina van de BOBB of zie de website van de BOBB.

Enno Schets is ook lid van de DCFA (Dutch Corporate Finance Association). De DCFA heeft als doel om haar leden kennis met elkaar te laten delen en een netwerk op te zetten en te onderhouden voor haar leden, middels bijeenkomsten, met Corporate Finance en fusies & overnames als specialisme. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van de DCFA.

Op het gebied van allerlei items inzake bedrijfsovername is Enno Schets gastauteur op de website van de BOBB en op de grootste overnamesite van Nederland, Bedrijventekoop.nl

Bedrijfsoverdracht begeleiding – transactielijst en aanbevelingen

Voor het MKB (+) zijn inmiddels circa 200 transacties begeleid. Zie voor meer informatie en bijbehorende branches de transactielijst op deze website.

Deze transactielijst geeft een beeld van door mr. Enno Schets begeleide transacties, zowel nationaal en internationaal. De dealwaarde van deze bedrijfsovernames en participaties varieert van honderdduizenden Euro’s tot miljoenen Euro’s.

Deze transacties zijn verricht vanuit alle denkbare partijen bij bedrijfsovername, derhalve namens verkoper, koper, participanten en in opdracht van corporate finance bedrijven, accountantskantoren en bemiddelaars bij bedrijfsovername.

Begeleiding bij bedrijfsovername nodig? Bel of mail gerust.

Heeft u bedrijfsovername begeleiding nodig of heeft u een vraag, dan kunt u mij natuurlijk bellen of mailen. Ook voor overleg of geschil over uw verkoop of koop van aandelen, bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht of bij de aankoop of verkoop van activa.

Mijn contactgegevens zijn als volgt:

Enno Schets
Advocaat
Schets Advocatuur
info@schetsadvocatuur.nl
013-5331752
06-57644156
www.schetsadvocatuur.nl

Juridisch advies bij een bedrijfsovername.

Bel direct: 06-57644156 of vul het formulier in.